No Yellow Shampoo

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

No Yellow: Is een parabenen- en sulfaatvrije shampoo. De paarse pigmenten reduceren alle reflecties van het gele spectrum en helpen om een ​​zuiver wit effect op grijs haar te bereiken. Het resultaat is een mooie, licht zilveren glans in blond en grijs haar.

Tip:

Voor een sterker, koeler resultaat, maak je het haar eerst schoon met Deep Cleansing Shampoo. Masseer daarna No Yellow Shampoo in handdoek droog haar en laat het 10 minuten inwerken. Spoel het haar daarna grondig uit.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Flacon à 300 ml.

Productdetails

Created with Sketch.

No Yellow: Is een zacht reinigende, parabenen- en sulfaatvrije shampoo dat geel tegengaat in gekleurd, gebleekt en van nature grijs haar. Dankzij de aanwezige paarse pigmenten verlicht de shampoo alle reflecties in de gele tint en helpt het om een ​​zuiver wit effect op grijs haar te bereiken. Het zorgt voor een mooie, licht zilveren glans in blond en grijs haar.

Gebruik

Created with Sketch.

Masseer een kleine hoeveelheid shampoo in vochtig haar, laat schuimen en laat het ongeveer 5 minuten intrekken. Spoel daarna grondig uit. Herhaal het proces indien nodig.