Curls and Color: Deep Cleansing Shampoo -- Basic

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Deep Cleansing Shampoo:

Voor alle haartypes en een diepe reiniging van het haar. Stylingsproducten, siliconen, haarlak en omgevingsinvloeden kunnen zich na verloop van tijd op het haar afzetten, waardoor het haar er saai en zwaar uitziet. Deep Cleansing Shampoo maakt gebruik van een diep reinigende, revitaliserende formule die echt alle afzettingen verwijdert en geen residuen achterlaat.

Productinformatie

Deep Cleansing Shampoo:

Is voor alle haartypes en zorgt voor een diepe reiniging van het haar. Een shampoo die vuil uit het haar verwijder door middel van een diepwerkende behandeling. Stylingsproducten, siliconen, haarlak en omgevingsinvloeden kunnen zich na verloop van tijd op het haar afzetten, waardoor het haar er saai en zwaar uitziet. Deep Cleansing Shampoo maakt gebruik van een diep reinigende, revitaliserende formule die echt alle afzettingen verwijdert en geen residu achterlaat. Goede basis reiniging voor kleuring.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Flacon 1000 ml

Productdetails

Created with Sketch.

Deep Cleansing Shampoo:

Is voor alle haartypes en zorgt voor een diepe reiniging van het haar. Een shampoo die vuil uit het haar verwijder door middel van een diepwerkende behandeling. Stylingsproducten, siliconen, haarlak en omgevingsinvloeden kunnen zich na verloop van tijd op het haar afzetten, waardoor het haar er saai en zwaar uitziet. Deep Cleansing Shampoo maakt gebruik van een diep reinigende, revitaliserende formule die echt alle afzettingen verwijdert en geen residu achterlaat.

Gebruik en resultaat

Created with Sketch.

Gebruik:

Masseer in nat haar tot er schuim is gevormd. Tweede wasbeurt: Inmasseren en laat 5 minuten inwerken, emulgeer en spoel grondig. Als er geen vaste schuimvorming optreedt, herhaalt u de toepassing.


RESULTAAT:
Grondig gereinigd haar. Neutraliseert het chloorgehalte in het haar. Goede basis voor verdere chemische processen.


BELANGRIJKE INGREDI√čNTEN:

Met keratine-aminozuren en kruidenextracten. zoals papaja, kukui-zaden en citroengras.