Hairstyling

Complete kappersbehandeling bij Emma´s Hair & Beauty in het centrum van Tilburg: laat je haar wassen, knippen en drogen/stylen voor een verzorgde nieuwe coupe


  • Ga voor een stralende nieuwe look
  • De professionals voorzien jou graag van advies voor een perfect passende coupe
  • Sfeervolle salon, gevestigd in het centrum van Tilburg
Plan van aanpak

Analyse
Bespreken
Creëren
Beschermen


Elke goede creatie begint met een plan. Allereerst bekijkt onze haarspecialist(e) de conditie van uw kapsel. Samen met u nemen we de wensen op haargebied door en geven de mogelijkheden en onmogelijkheden duidelijk aan. Vervolgens gaan we aan de slag om uw wensen te realiseren. Laatst maar niet het minst is het belangrijk uw haar te beschermen met de unieke Brazilian B3 Bond formule. 

Kleuring

Haarkleuring is onze passie. De dynamiek van de mens ligt in de verandering. Een dag niet veranderd is een dag niet geleefd. Met de expressieve kracht van kleur kun je zowel subtiele accenten aanbrengen, maar ook de revolutie van een totale make-over ervaren. Het is jouw haar, jouw leven, jouw stijl!

Nieuw: 

Asian Lady Hairstyle

Bescherming

Naast een modieus geknipt , gekleurd en gestyleerd kapsel, is het van het allergrootste belang om uw haar te beschermen tegen schadelijke invloedenvan buitenaf. De unieke krachtige  producten van Brazilian Bond helpen hierbij.

Bescherming

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.

Onze remedie

B3 Brazilian Bond
Kracht, stijl, bescherming.

Knippen: het eerste en zeker het meest essentiële onderdeel van uw nieuwe kapsel om het door u gewenste haarstylings-resultaat te bereiken. 

Kleuren: de dynamiek van de mens ligt in de verandering. Een dag niet veranderd is een dag niet geleefd. Met de expressieve kracht van kleur kun je zowel subtiele accenten aanbrengen, maar ook de revolutie van een totale make-over ervaren. Het is jouw haar, jouw leven, jouw stijl!

Modelleren: de laatste stap om tot een nieuwe look te komen. Onze specialist(e) geeft met diverse moderne technieken de laatste swung om tot het gewenste resultaat te komen.