Hairstyling

Complete kappersbehandeling bij Emma´s Hair & Beauty in het centrum van Tilburg: laat je haar wassen, knippen en drogen/stylen voor een verzorgde nieuwe coupe


  • Ga voor een stralende nieuwe look
  • De professionals voorzien jou graag van advies voor een perfect passende coupe
  • Sfeervolle salon, gevestigd in het centrum van Tilburg
Nieuw: 

Asian Lady Hairstyle

Plan van aanpak

Analyse
Bespreken
Creëren
Beschermen


Elke goede creatie begint met een plan. Allereerst bekijkt onze haarspecialist(e) de conditie van uw kapsel. Samen met u nemen we de wensen op haargebied door en geven de mogelijkheden en onmogelijkheden duidelijk aan. Vervolgens gaan we aan de slag om uw wensen te realiseren. Laatst maar niet het minst is het belangrijk uw haar te beschermen met de unieke Brazilian B3 Bond formule. 

Kleuring

Haarkleuring is onze passie. De dynamiek van de mens ligt in de verandering. Een dag niet veranderd is een dag niet geleefd. Met de expressieve kracht van kleur kun je zowel subtiele accenten aanbrengen, maar ook de revolutie van een totale make-over ervaren. Het is jouw haar, jouw leven, jouw stijl!

Developer 

Developer:

PUR HAIR.colour permanente oxidatiecrème is speciaal ontwikkeld om te mengen met PUR HAIR.colour en PUR HAIR.bleach. De emulsie activeert de peroxide die de kleurende ingrediënten laat oxideren en de beschermende preparaten laat werken.

PUR HAIR.colour oxidatiecrème  kenmerkt zich door hoge volumestabiliteit en met PUR HAIR.colour gemengd bereikt men de ideale PH waarde tijdens de chemische werking van het product op het haar. PUR HAIR.colour oxidatiecrème verandert de kleur niet en kan met elke haarkleuring samen gemengd worden.

Toegevoegde geurcomponenten verzachten de typische geur van een haarverf.


Organic Chemical Balancer 

Organic Chemical Balancer:

De perfecte afwerkingsbehandeling voor chemisch behandeld haar.

 

Organic Chemical Balancer is een zure behandeling, dat het haar met vitamines en mineralen weer opbouwt en herstelt.


Met keratine-aminozuren en gecertificeerde organische extracten zoals groene thee, granaatappel en rozemarijn. Neutraliseert de pH na chemische processen, pH na het chemisch proces (van kleuren en permanenten). Neemt geen rood uit het haar. De perfecte afwerkingsbehandeling na elke chemische service. Perfect bij alle fabrikanten.


Color Shot

Colorshot:

De direct op het haar aan te brengen kleuren van de Pur Hair Colorshots zijn ammoniak- en peroxidevrij.

Met de verschillende kleuren van de colorshots kent uw creativiteit geen grenzen. De direct vloeiende kleuren geven je in een mum van tijd een nieuwe look. Mengen met “White Pale” verandert de intense kleuren in pasteltinten en het pure gebruik van “White Pale” kan geelachtig gebleekt haar neutraliseren. Voor gebruik op natuurlijk, geverfd of gebleekt haar. Hoe lichter de natuurlijke toon, hoe sterker het kleurresultaat.


Black Line 

Colour blackline:

Is de veeleisende kleurserie van PUR HAIR. Het is een technisch vooruitstrevend kleursysteem, gebaseerd  op een rijke cosmetische crème en gedefinieerd naar de nieuwste kwaliteitsnormen in het bereik van haarkleuren. Zoals alle producten van PUR HAIR kenmerkt zich ook de nieuwe blackline-serie door de eenvoudige manier van werken. Het levert symmetrische intensieve kleurresultaten op en het bewijst tevens dat met een lager waterstofperoxidegehalte een hoge dekkracht met een buitengewoon hoge bescherming en verzorgingsfactor voor het haar bereikt kan worden. PUR HAIR colour blackline onderscheidt zich door de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding en de natuurlijke, glanzende haarkleuring.

Colour Pastell

Mooie behandeling voor een matte kleurafwerking.

Pur Hair Pastel kleurennuances voor een matte creatie. Geleidelijk aan uitwasbaar.

Trendy en perfect voor een snelle verandering van kleur. Je kunt hiermee net zo gemakkelijk je haarkleur veranderen zoals je dat doet met kleding. Zo kun je iedere trend volgen.


Sensitive Colour

Pur Hair Sensitive:

Is een reukloze haarkleuring met een zachte, crème-achtige samenstelling. Na 10 jaar van onderzoek en ontwikkeling is het wetenschappers bij Pur Hair gelukt de toch al bereikte hoge kwaliteit te overtreffen door een product te ontwikkelen dat uniek en innovatief is, gebaseerd op nieuwe ingrediënten. De drijvende kracht achter dit nieuwe product was de wens om intensieve en levendige haarkleuren te bieden met een natuurlijke uitstraling, dat het haar gezondheid en glans zou geven. Tegelijkertijd moest het product ook extreem vriendelijk voor het haar zijn. Daarom is gekozen voor Monoethanolamine (MEA) in plaats van het agressievere ammoniak.


Whiteline 

Colour Whiteline:

Het is een technisch vooruitstrevend kleursysteem, gebaseerd  op een rijke cosmetische crème en gedefinieerd naar de nieuwste kwaliteitsnormen in het bereik van haarkleuren. Zoals alle producten van PUR HAIR kenmerkt zich ook de Colour Whiteline-serie door de eenvoudige manier van werken. Het levert symmetrische intensieve kleurresultaten op en het bewijst tevens dat met een lager waterstofperoxidegehalte een hoge dekkracht met een buitengewoon hoge bescherming en verzorgingsfactor voor het haar bereikt kan worden. PUR HAIR colour Whiteline onderscheidt zich door de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding en de natuurlijke, glanzende haarkleuring. 


Magic Shield Complex #1 Bond Creator:

Een beschermende formule, om de haarstructuur te versterken.

In de eerste fase zorgen krachtige antioxidanten en vochtinbrengende aminozuren aan de hand van het innovatieve Nio-Protect-TechnologyTM, dat het haar herstelt en de structuur van het haar wordt verbeterd. Door het chemische proces opent de Bond Creator de schubben en creëert nieuwe kruislingse verbindingen. Een polymeerlaag beschermt het haar tegen breuken, het haar blijft verder elastisch.

Magic Shield Complex #2 Bond Strengthener:

Een voedende conditioner, geeft soepelheid en een stralende glans. Is een haarkuur voor beschadigd, broos haar. Herstelt de dwarsverbindingen in het haar, waardoor het weer rek, elasticiteit en glans krijgt.

Tijdens de tweede fase wordt het haar gevoed. Bestaande en nieuwe kruislingse verbindingen worden met waardevolle stoffen verrijkt, die dankzij de Pro-natuur technology diep in het haar dringen en het verstevigen. Bovendien krijgt het haar een beschermlaag en is het tegen omgevingsinvloeden beschermd en  optimaal verzorgd. De Strenghtener wordt na de chemische behandeling en een aansluitende wasbeurt op het haar aangebracht. De schubben zijn nog geopend, pas na de behandeling sluiten die en versterken de nieuwe verbindingen het haar.

De verzekering voor een langdurige en glanzende haarkleur. In tegenstelling tot verzorgingsproducten, werken de ingrediënten niet alleen extern, maar herstellen ze ook gebroken disulfidebruggen in het haar. En dat permanent en zonder zichzelf uit te wassen. Voor meer kracht, glans en een gezonde haarstructuur.

Magic Shield Complex #3 Obtainer:

Een ‘Must Have’ voor de verzorging thuis!

De OBTAINER is de haarkuur voor beschadigd, broos haar en herbouwt de dwarsverbindingen in het haar, waardoor het weer rek, elasticiteit en glans krijgt.

In tegenstelling tot verzorgingsproducten, werken de ingrediënten niet alleen extern, maar herstellen ze ook gebroken disulfidebruggen in het haar. En dat permanent en zonder zichzelf uit te wassen. Voor meer kracht, glans en een gezonde haarstructuur.

Reconstrueert voor het eerst de beschadigde structuur in het haar – permanent en zonder zichzelf uit te wassen.

Herstelt dagelijkse haarschade veroorzaakt door styling, warmtebehandelingen, zonlicht en nog veel meer.


De Obtainer maakt het gebruik van het Magic Shield Complex af en zorgt ervoor dat de natuurlijke glans van het haar wordt behouden. Het kan geheel door de klant zelf worden aangebracht.

Bescherming

Naast een modieus geknipt , gekleurd en gestyleerd kapsel, is het van het allergrootste belang om uw haar te beschermen tegen schadelijke invloedenvan buitenaf. De unieke krachtige  producten van Brazilian Bond helpen hierbij.

Bescherming

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.

Onze remedie

B3 Brazilian Bond
Kracht, stijl, bescherming.

Emma's Hair & beauty

Ook de moderne man bieden wij onze professionele aanpak.

Knippen: het eerste en zeker het meest essentiële onderdeel van uw nieuwe kapsel om het door u gewenste haarstylings-resultaat te bereiken. 

Kleuren: de dynamiek van de mens ligt in de verandering. Een dag niet veranderd is een dag niet geleefd. Met de expressieve kracht van kleur kun je zowel subtiele accenten aanbrengen, maar ook de revolutie van een totale make-over ervaren. Het is jouw haar, jouw leven, jouw stijl!

Modelleren: de laatste stap om tot een nieuwe look te komen. Onze specialist(e) geeft met diverse moderne technieken de laatste swung om tot het gewenste resultaat te komen.