Facial Beauty

Wenkbrauwen epileren + verven

Prachtig verzorgde look met epileren + verven van wenkbrauwen bij Emma's Hair & Beauty in het centrum van Tilburg: krijg de schitterende oogopslag waar je altijd al van droomde

Plan van aanpak

Analyse
Bespreken
Creeren

Elke goede creatie begint met een plan. Allereerst bekijk onze beautyspecialist(e) de uitgangspunten. Samen met u nemen we de wensen op beauty gebied door en geven de mogelijkheden en onmogelijkheden duidelijk aan. Vervolgens gaan we aan de slag om uw wensen te realiseren.

Huid: een gezonde stralende huid is de wens van een ieder. Echter het moderne leven vergt veel van onze (gezichts)huid. Samen met onze specialiste analyseren we uw huid en adviseren u de juiste behandeling voor een optimaal resultaat.

Facial hair: wenkbrauwen, wimpers, bovenlip. Epileren, modelleren en kleuren. Voor elk wat wils om tot een compleet en totaal verzorgd beeld te komen. 

Nagels: goed verzorgde, sterke nagels zijn, naast de haren, een primaire uiting van kracht en gezondheid. Vandaar dat we in onze salon dit zeker als prioriteit hebben om u met mooie handen tevreden te stellen.


Epileren by Emma 

(Oosterse draadjestechniek)

Inmiddels is deze eeuwenoude oosterse techniek de wereld aan het veroveren en heeft ook de Hollywood scene bereikt. Veel beroemdheden hebben voorkeur voor de Draadjestechniek boven de pluk- en of wax methodes. 
Met de Draadjestechniek zijn we veel beter in staat om nauwkeurig te werken en een mooiere, aantrekkelijke en gelijkmatige boog te verkrijgen. 

Inmiddels is deze eeuwenoude oosterse techniek de wereld aan het veroveren en heeft ook de Hollywood scene bereikt. Veel beroemdheden hebben voorkeur voor de Draadjestechniek boven de pluk- en of wax methodes. Met de Draadjes techniek zijn we veel beter in staat om nauwkeurig te werken en een mooiere, aantrekkelijke en gelijkmatige boog te verkrijgen. 


Wanneer je middels de Draadjestechniek je wenkbrauwen laat behandelen gaat dit als volgt. De schoonheidsspecialiste gebruikt een katoenen draadje om middels het onderling rollen van de draadjes tegen elkaar, de ingeklemde haartjes licht te liften en vervolgens snel, efficiĆ«nt en vooral minder pijnlijk te verwijderen. Alle haartjes, ook de kleinste,  worden meegenomen en het resultaat is een langdurige haarloze zachte huid, zonder irritatie of reactie op gebruikte chemische middelen. U zult verrsteld staan van het resultaat!